Solrosen Hemtjänst meny

Solrosen Hemtjänst

Solrosen Hemtjänst är en del av Solrosen Serviceboende i Visby och en av Gotlands högst rankade enligt Socialstyrelsens äldreguide. 

Länk till öppna jämförelse

Vi erbjuder hemtjänst, avlösning och ledsagning till äldre och funktionshindrade personer i både permanent och tillfälligt boende i Visby. Verksamheten ingår i en mindre enskilt ägd vårdkoncern, Skåningegård Omsorg AB
 

För dig som inte har biståndsbeslut och känner att vardagen och livspusslet är svårt att få ihop, erbjuder vi även hushållsnära tjänster. Vi har ett gott betyg bland våra kunder och är ett av de mest välkända namnen inom denna verksamhet i Visby. 

Verksamhetens vision är

Vi skapar livskvalitet utifrån varje individs behov

 


Gilla oss på Facebook och få regelbundna nyheter från oss!

 

 

KOMPETENS OCH ERFARENHET

Du och din anhörig som har utsett oss som utförare av hemtjänst får tillgång till en god kvalitet på tjänsterna och ett peronligt möte i den lilla organisationen. Solrosens målsättning är att all tillsvidareanställd personal har undersköterskeutbildning eller motsvarande kompetens. Du är alltid välkommen med frågor och kan vi inte ge dig svar lotsar vi dig till rätt instans.

Läs mer

Service och tjänster

Har du valt oss som utförare av hemtjänst och du skulle vilja ha hjälp med något som inte ingår i ditt biståndsbeslut, då har vi möjlighet att erbjuda en tilläggstjänst som vi fakturerar per timme enligt RUT-avdrag. Vi erbjuder tjänster som tvätt, strykning, hjälp med ärenden och inköp, storstädning, fönsterputs, flyttstädning i tom lägenhet, golvvård m.m. Vi utför inte trädgårdsarbete.

Läs mer

Personal

Du som kund får två kontaktpersoner att vända dig till och som har det övergripande ansvaret. De personerna kommer i möjligaste mån att vara de som är hos dig i din vardag.

Läs mer