Solrosen Hemtjänst meny

Solrosen Hemtjänst

Solrosen Hemtjänst är en del av Solrosen Serviceboende i Visby och en av Gotlands högst rankade enligt Socialstyrelsens äldreguide.

Vi erbjuder hemtjänst, avlösning och ledsagning till äldre och funktionshindrade personer i både permanent och tillfälligt boende i Visby,Gotland. Verksamheten ingår i en mindre enskilt ägd vårdkoncern.
Länk till öppna jämförelse

För dig som inte har biståndsbeslut och känner att vardagen och livspusslet kan vara svårt att få ihop, erbjuder vi också hushållsnära tjänster. Vi har även här ett gott betyg bland våra kunder och är ett de mest välkända namnen inom denna verksamhet. 
 


Gilla oss på Facebook och få regelbundna nyheter från oss!

 

KOMPETENS OCH ERFARENHET

Du och din anhörig, som har utsett oss som utförare av hemtjänst, får tillgång till en bred organisation med stor kompetens och kunskap inom äldreomsorg. Inom Solrosen har all tillsvidareanställd personal undersköterskeutbildning och flertalet har vidareutbildning i demensproblematik.

Läs mer

Service och tjänster

Har du valt oss som utförare av hemtjänst, och du skulle vilja ha hjälp med något och det inte ingår i något biståndsbeslut. Då har vi möjlighet att erbjuda en tilläggstjänst som vi fakturerar per timme. Vi erbjuder tjänster som tvätt, strykning, hjälp med ärenden och inköp, storstädning, fönsterputs, flyttstädning, golvvård m.m.

Läs mer

Personal

Vi arbetar med kontaktmannaskap vilket innebär att du bl.a. i möjligaste mån får träffa samma personal.

Tillsvidareanställd personal har lägst undersköterskeutbildning och/eller lång erfarenhet av att arbeta i hemtjänstverksamhet.

Läs mer