Solrosen Hemtjänst meny

Lediga jobb

Solrosen Hemtjänst söker samordnare 80-100 %

Solrosen hemtjänst i Visby söker ytterligare en samordnare för att dela på ansvaret tillsammans med nuvarande samordnare. Som samordnare har du ett nära samarbete med dina kolleger och verksamhetschef för att se till att våra kunder får sina beviljade insatser.  Samordnaren ansvarar för att skapa och bibehålla goda relationer med kunder och anhöriga. Du har planeringsansvar och kommer även att arbeta med att utveckla och kvalitetssäkra verksamheten i enlighet med vård- och omsorgsrutiner och riktlinjer. Samordnaren har ett nära sommararbete med Regionens handläggarenhet. Viktigt är att kunna skapa gott arbetsklimat i gruppen. Du har ett helhetsperspektiv när det gäller verksamhetens behov.

Vi söker dig som är engagerad, strukturerad, lösningsfokuserad och stresstålig. Som person är du även modig, kommunikativ och har förmågan att möta våra kunders speciella behov. Du ser ett bra bemötande av våra kunder som högsta prioritet, där varje individs behov är i fokus.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare och erfarenhet från vård och omsorg. Du ska behärska svenska språket i tal och skrift. Arbetet kräver att du har B-körkort.

Tjänsten är på 80–100 % med 6 månaders provanställning, ca hälften av tjänsten arbetar du i arbetslaget ute hos våra kunder.

Sista ansökningsdag 10 februari. Intervjuer sker löpande, tillträde efter överenskommelse.

Vid frågor och ansökan kontakta verksamhetschef Annika Kellqvist på 0498-28 49 00 alt. annika.kellqvist@solrosengotland.se
 

Vi ser fram emot att träffa Dig!


Vill du ha ett viktigt  jobb där du får arbeta med människor? Nu söker vi vikarier  

Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor och som vill dela Solrosens mål; att skapa livskvalitet i varje steg. Vi ser gärna att du som söker har en undersköterskeutbildning och tidigare erfarenhet av liknande tjänster, men lägger även stor vikt vid personlig lämplighet. B-körkort är meriterande, men inte ett krav.

Tjänsterna tillsätts löpande, så skicka in din ansökan med CV till redan idag, i formuläret nedan. Det går också bra att lämna in ansökan via e-post.


Ansökan för tjänsten som timanställd 

Namn (för- och efternamn)

Adress

Telefon

E-post

Körkort

Ja  

Nej 

Bifoga CV

Bifoga personligt brev

 

 

Välkommen med din intresseanmälan för timanställning! 


Vi ser gärna att du har utbildning som undersköterska, men lägger stor vikt vid personlig lämplighet. B-körkort är meriterande, men inget krav. För ansökan och mer informatio,n kontakta samordnare Karin Bofride på telefon 0498-21 22 50 eller e-post jobb@solrosenhemtjanst.se.