Solrosen Serviceboende meny

Vad innebär det att jobba hos oss 

Vi har 4 värdeord som vi vill ska genomsyra hela vår verksamhet.
Boendefokus - Respektfullhet - Engagemang - Ansvar

Hos oss utför vi äldreomsorg med individens bästa i fokus. Vi värdesätter engagerad och kompetent personal och det är viktigt att du som personal är lyhörd för individens behov. Vi vill skapa trygghet och igenkännande miljö då det är viktigt för dementa och det är din uppgift som personal att förmedla denna känslan till våra boende.  All mat som serveras på Solrosen lagas från grunden.

Vi ser gärna att våra medarbetare har varierande kompetens och erfarenhet. Gärna erfarenhet inom demensvård och av att arbeta i kvalitetsregistret BPSD. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi förutsätter att vår personal delar SOL:s intentioner om en humanistisk människosyn, värderingar och ett gott bemötande. 
Arbetet hos oss handlar mycket om att motivera och stötta den enskilde i sin vardag. Som personal arbetar du utifrån den enskildes behov, önskemål och förmåga. 

Lediga jobb

Solrosen Demensboende söker ny medarbetare på 70%

Solrosen Serviceboende ligger i Visby och är ett boende för personer med diagnosen demens. Här finns 3 avdelningar där det bor 8 personer på respektive avdelning. Alla avdelningar ligger i markplan omgiven av en härlig trädgård. Våra boende får hemlagad mat varje dag som undersköterskorna turas om att laga. Här arbetar 29st undersköterskor varav 5st är nattjänster.

Arbetstiderna är dag och kväll samt varannan helg.

Kvalifikationer

Du ska vara utbildad undersköterska. Du skall arbeta engagerat och aktivt för att se till att våra boende får en aktiv, stimulerande, trivsam och trygg tillvaro. Egenskaper vi värdesätter högt är ett bra bemötande, ha en positiv människosyn, god problemlösningsförmåga, tycka om att arbeta såväl självständigt som i team, vara flexibel samt ha god initiativförmåga.

Du ska klara svenska i tal och skrift. Viktigt för vår dokumentation och i relationen med våra boende.

Meriterande

Erfarenhet av demensvård och kvalitetsregistret BPSD är meriterande. Stor betydelse läggs på personliglämplighet.

Anställning 

Provanställning med möjlighet till tillsvidareanställning
Tillsättning:  181101 eller enligt överenskommelse

Lönesättning: enligt kollektivavtal

Ansökan senast 26/10 2018

För ansökan eller för mer information kontakta verksamhetschef
Annika Kellqvist, tel. 0498-28 49 00 eller 072 6446720

Solrosens serviceboende Torsgatan 1 621 45 Visby
e-post jobb@solrosengotland.se