Skåningegård Omsorg meny

Lediga jobbVi söker en sjuksköterska

Skåningegård Omsorg AB är ett privatägt serviceboende, gruppboende och daglig verksamhet med 20 platser enligt LSS. Vi finns i natursköna Dänningelanda 7 km söder om Växjö. På Skåningegård har vi de boende i fokus och arbetar med ett stort engagemang i en respektfull och ansvarstagande miljö där varje individ ska få en meningsfull vardag i en trygg boendemiljö. 

Vi söker Dig som är sjuksköterska och meriterande är erfarenhet av arbete med psykiskt funktionsnedsatta. I ditt arbete har Du ansvar för hälso- och sjukvårdsfrågorna för våra boende. Tillsammans med verksamhetschefen kommer Du att hålla i kontakten med biståndshandläggare och placerare. Vi ser gärna att Du också går in och biträder verksamhetschefen vid dennes frånvaro. Tillsammans med övriga teamledare kommer Du att ingå i verksamhetens ledningsgrupp. Det är viktigt att Du behärskar svenska i tal och skrift. Tjänsten är 80–100 procent och förlagd dagtid.

Vi kan erbjuda Dig ett självständigt arbete där Du har stor möjlighet att påverka verksamhetens utveckling och där Du får arbeta med en kompetent och engagerad personalgrupp. Vi lägger stor vikt vid Dina personliga egenskaper.

Du är noggrann, självständig och handlingskraftig och har god kommunikationsförmåga både i tal och skrift. Du har förmågan att skapa en god och samverkande anda i medarbetargruppen. Vi arbetar i team, integrerat och nära de boende. Boendefokus, respekt, engagemang och ansvar är värdeorden som genomsyrar verksamheten.

Övrigt

Anställningsform: Tillsvidare

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2018-02-28

Ansökan

Skicka din ansökan till jobb@skaningegard.se eller med post till:

Skåningegård Omsorg AB
Att: Beatrix Russek
Dänningelanda 
355 93 Växjö

Kontakt

Vill du ha mer information om tjänsten får du gärna kontakta Beatrix Russek, Verksamhetschef
Telefon 0470-776108
Mobil 073–0788862

Läs mer om oss på vår facebooksida.Vi söker semestervikarier/timvikarier till sommaren 2018 

Skåningegård Omsorg AB är ett privatägt serviceboende, gruppboende och daglig verksamhet enligt LSS. Vi finns i natursköna Dänningelanda 7 km söder om Växjö. På Skåningegård har vi de boende i fokus och arbetar med ett stort engagemang i en respektfull och ansvarstagande miljö där varje individ ska få en meningsfull vardag i en trygg boendemiljö.

Arbetsuppgifter

Som personal assisterar du omsorgstagare efter deras individuella förutsättningar och ger stöd, service och omsorg i den omfattning som personerna behöver.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är minst 20 år gammal och har B-körkort. Du ska kunna svenska i tal och skrift. Som person är du ansvarstagande, engagerad och ha en positiv inställning. Meriterande är om du är utbildad undersköterska, socialpedagog eller har annan likvärdig omsorgsutbildning samt om du har erfarenhet av arbete med personer inom LSS-krets.

Vi begär utdrag från belastningsregistret.

Anställning

Vi söker semestervikarier under perioden juni-augusti med möjlighet till förlängning.
Vi anställer timvikarier löpande. Välkommen med din ansökan.

Ansökan

Skicka din ansökan till jobb@skaningegard.se eller med post till

Skåningegård Omsorg AB
Att: Beatrix Russek
Dänningelanda
355 93 Växjö

Kontakt

Vill du ha mer information om tjänsten får du gärna kontakta Beatrix Russek, Verksamhetschef

Telefon 0470-776108
Mobil 073–0788862

KONTAKTA OSS

Skåningegård Omsorg AB,
Dänningelanda, 
355 93 VÄXJÖ
Telefon 0470-77 61 00 
Telefon 0470-77 60 54
Fax 0470-77 60 60 
E-post info@skaningegard.se