meny

Sjuksköterska 100 % dagtid - 40 timmarsvecka

Anställning

Tillsvidaretjänst 100%
40 timmar/vecka förlagd dagtid
Tillträde 1/9 eller enl.överenskommelse
intervjuer sker löpande

Ditt uppdrag

Ditt ansvar som sjuksköterska hos oss på Gotlands vård blir att bedriva en god och säker hälso- och sjukvård för personer med psykiatriska funktionsnedsättningar och du kommer ha omvårdnadsansvar för totalt 25 (+1) personer. Arbetet innebär både planerade och akuta insatser. I arbetsuppgifterna ingår även läkemedelshantering, provtagning, dokumentation enligt HSL samt deligering av hälso- och sjukvårdsinsatser. Att arbeta som sjuksköterska hos oss på Gotlands vård innebär ett självständigt och mycket varierande arbete med daglig kontakt med de boende, samt att vara tillgänglig för att stötta och handleda personal i det direkta omvårdnadsarbetet. Arbetet innefattar även planering och samverkan med olika aktörer runt den boende. Du kommer även att ansvara för uppföljningen av verksamhetens dokumentation. Du är närmast underställd verksamhetschefen.

Kvalifikationer

Vi är i en utvecklingsperiod av verksamheten och för att passa i rollen ser vi att du har ett intresse av att arbeta med utvecklingsfrågor. Vi letar efter dig som har god samarbetsförmåga, är engagerad och tillför entusiasm, energi och lust i arbetet. Du har förmåga att skapa delaktighet och motivation för dina medarbetare. Du tänker nytt och har lätt för att anpassa dig till ändrade förutsättningar. Du har lätt att se till helheten och hela verksamheten i dina beslut.

Vi har krav på svensk sjuksköterskelegitimation och B-körkort

Då du arbetar med svenska språket som arbetsspråk behöver du ha goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Du behöver också ha god datorvana då vi har datajournal.

Meriterande

Specialistsjuksköterska psykiatri. Erfarenhet av psykiatrisk vård.

Ansök via formuläret nedan eller via post till

Gotlands Vård
att: Klara Milton
Hoburgsvägen 41 A
623 35 Burgsvik

För mer information eller frågor kontakta gärna vår verksamhetschef Klara Milton på 0498 - 49 71 00

Ansökan 

Namn (för- och efternamn)

Adress

Telefon

E-post

Körkort

Ja
Nej

Denna ansökan gällerBifoga CV

Bifoga personligt brev