meny

Gruppchef till Skåningegård

I rollen som gruppchef ska du utifrån uppställda mål och givna resurser planera, leda samt följa upp verksamheten med fokus på kvalitet och resultat. 
Skåningegård består idag av ett serviceboende, en gruppbostad samt daglig verksamhet. I höst uppförs ännu en gruppbostad.

Anställning

Provanställning 6 månader med möjlighet till fastanställning
Arbetstid är förlagd dagtid vardagar.
Tjänstgöringsgrad 100% med tillträde enligt överenskommelse.

Ditt uppdrag

I rollen som gruppchef ska du utifrån uppställda mål och givna resurser planera, leda samt följa upp verksamheten med fokus på kvalitet och resultat. I ditt arbete har du en helhetssyn och är öppen och lyhörd för både utvecklingsmöjligheter och förändringar i din verksamhet. Det är viktigt att du på ett positivt sätt tillvaratar och utvecklar medarbetarnas kompetens och engagemang samt att skapa goda förutsättningar för boende och medarbetare. Som gruppchef ingår till viss del verksamhetsansvar och personalansvar. Verksamhetschefen är ytterst ansvarig för personal, verksamhet, arbetsmiljö och ekonomi. Vi vill att du som chef arbetar utifrån ett nära ledarskap med din närvaro, samarbetsförmåga och öppenhet.

Som gruppchef ingår du i en ledningsgrupp tillsammans med verksamhetschef och biträdande verksamhetschef. Tillsammans skapar vi möjligheter och utrymme för alla, att bidra till enhetens gemensamma utveckling och framgång. Du får möjligheten att vara med och starta upp och forma en helt ny gruppbostad till hösten 2019.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av målgruppen och gärna av ledarskap. Kunskaper i gällande lagstiftning är ett krav, liksom god datorvana.
Det är viktigt att du har erfarenhet av arbete med och kunskap om personer som tillhör vår målgrupp, personer som tillhör LSS krets 1&2. Du är lösningsfokuserad och strukturerad. Att ha boendefokus, engagemang, respektfullt bemötande och ta ansvar ser vi som viktiga delar i uppdraget som chef.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Meriterande 

Utbildning inom lågaffektivt bemötende, gärna studio3 eller arbetslivserfarenhet inom samma område.
 

Ansök via formuläret nedan eller med post till

Skåningegård Omsorg AB
Att: Beatrix Russek, 
Dänningelanda
355 93 Växjö
Vill du ha mer information kontakta  gärna Beatrix Russek, Verksamhetschef
Telefon 0470-776108
 

Ansökan 

Namn (för- och efternamn)

Adress

Telefon

E-post

Körkort

Ja
Nej

Denna ansökan gällerBifoga CV

Bifoga personligt brev