meny

Fasta tjänster inom Skåningegård Omsorg

Våra verksamheter ligger i ett naturskönt område 7 km söder om Växjö. Omsorgstagarna hos oss är vuxna och tillhör LSS personkrets 1 eller 2 . Alla bor i egna lägenheter där också delar av arbetet utförs. Vår målsättning är att du som personal ska arbeta utifrån ett lågaffektivt arbetssätt.
 

Anställning

Provanställning med möjlighet till fast tjänst, tjänstgöringsgrad kan diskuteras.
Tjänsten innebär vardagar, kvällar och helger samt separat nattjänst.
Vi tillämpar individuell lönesättning.
Vi har kollektivavtal.

Ditt uppdrag

Som anställd hos oss assisterar du omsorgstagare utifrån deras individuella förutsättningar och ger stöd, service och omsorg i den omfattning som de behöver. I ditt arbete ingår det bl.a. att hjälpa till med personlig omvårdnad, hushållssysslor, stöd vid kontakt med olika samhällsfunktioner, medicinhantering enligt delegering, upprätta genomförandeplaner, dokumentera via datorn och hjälpa våra boende att få en bra livskvalite. Du kommer arbeta enligt schema.

Kvalifikationer

Som person är du ansvarstagande engagerad och har en positiv inställning. Du ska ha B-körkort. Du ska kunna svenska i tal o skrift.
Du är utbildad undersköterska/skötare, socialpedagog eller har en annan likvärdig omsorgsutbildning samt erfarenhet av arbete med personer inom LSS krets 1 och 2

Meriterande

Utbildning eller arbetslivserfarenhet inom Lågaffektivt bemötande, studio 3 och eller LSS.

 

Ansökan 

Namn (för- och efternamn)

Adress

Telefon

E-post

Körkort

Ja
Nej

Denna ansökan gällerBifoga CV

Bifoga personligt brev